Header

Den 29 april kommer en stor fotoutställning att äga rum på Kulturmagasinet. Temat är "Jag vill berätta" och vi i min klass (basåret på Sundsvalls Konstskola) kommer att få ställa ut ett varsitt, stort fotografi. Ni kan läsa mer om utställningen här!

Idag gjorde jag om mitt rum till en fotostudio. Jag tonade också håret, haha allt för konsten eller hur? Det var "bara" en färgbomb men när jag hade fotat klart och skulle försöka duscha ur det där skrikrosa så tog det ca fyra tvättar innan det försvann. Nu sitter jag här med lagomt ljurosa/jordgubbsblont hår och känner mig så himla fin. Jag älskar verkligen den här hårfärgen. Ska fota en bild imorgon och visa er!

Jag har valt att fota ett självporträtt och jag gjorde en gif som en liten sneakpeak. Min enorma prestationsångest har lagt sig lite nu, jag är rätt nöjd med mitt självporträtt och redan på fredag så kommer bilderna skickas in för printning. Gud va läskigt!! Men det ska bli så himla kul, jag ser verkligen framemot utställningen. Våra foton kommer hänga på Kulturmagasinet från den 29 april till den 15 maj. Hoppas ni vill och kan komma förbi och kika!

Likes

Comments